Haussa laskentapäällikkö

Lapin hyvinvointialueen hallinto- ja tukipalveluissa on haettavana laskentapäällikön virka

Lapin hyvinvointialueen hallinto- ja tukipalveluissa on haettavana 6.10.2022 klo 14.00 mennessä

LASKENTAPÄÄLLIKKÖN VIRKA

Virka sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa Hallinto- ja tukipalveluiden toimialalle ja sen Talouspalvelut -vastuualueelle.

Talouspalvelujen vastuualueen vastuuyksiköt ovat
• Talous- ja laskentapalvelut
• Taloushallintopalvelut

Tehtävän hoito tapahtuu Talous- ja laskentapalvelut vastuuyksikössä. Laskentapäällikkö työskentelee taloussuunnittelupäällikön alaisuudessa tehtäväalueinaan muun muassa erilaisten kustannus- ja vertailulaskelmien laadinta, palveluiden tuotteistus ja hinnoittelu.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan kokemus vaativista laskentatehtävistä.

Laskentapäällikkö valitaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.1.2023 alkaen. Viranhoito on mahdollista aloittaa jo syksyn 2022 aikana.
Virkaan valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014) sekä mahdollinen soveltuvuusarviointi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virkasuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kk). Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävien hoidon aloittamista. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-palvelussa >>. Linkki aukeaa uudelle välilehdelle. Hakuaika 15.9.-6.10.2022 klo 14.00.

Lisätietoja antaa:
Elisa Kusmin, talousjohtaja, 040 758 2762, elisa.kusmin@lapha.fi

Muita uutisia