Hoitoonpääsytietojen kirjaamisen potilastietojärjestelmäkohtaiset koulutukset lokakuussa

Koulutus on tarkoitettu Lapin hyvinvointialueen alueella perusterveydenhuollossa toimiville terveydenhuollon ammattilaisille

Järjestämme koulutustilaisuuden yhteistyössä Lapin hyvinvointialueella perusterveydenhuollossa käytössä olevien potilastietojärjestelmien toimittajien kanssa. Koulutuksessa yhdistämme hoitoonpääsyn “teorian” siihen, miten ammattilaisen tulee konkreettisesti toimia näiden tietojen tuottamisessa käytössä olevaan potilastietojärjestelmään.

 

Tervetuloa mukaan kaikki perusterveydenhuollon vastaanottotoiminnassa mukana olevat ammattilaiset sekä tietojärjestelmien ICT-tukihenkilöstö/-pääkäyttäjät! Hoitoonpääsyn ketjuun vaikuttavat kirjauksillaan kaikki ne terveydenhuollon ammattilaiset, jotka kirjaavat potilaan yhteydenottoja, hoidon tarpeen arviointia sekä hoidon toteutumista vastaanotoilla, etävastaanotoilla tai puhelimitse. Koulutukset on suunnattu kaikkiin niihin perusterveydenhuollon yksiköihin (avosairaanhoito, opiskeluterveydenhuolto, kuntoutus sekä suun terveydenhuolto), joissa hoitoonpääsyä tulee kansallisen ohjeen mukaan seurata.

Palveluita kehitettäessä on tärkeää, että saamme kerättyä ammattilaisten tekemistä hoitoonpääsyn kirjauksista luotettavaa, tasalaatuista ja vertailukelpoista tietoa koko Lapin hyvinvointialueelta. Tämä on koulutuksien päätavoite.

 

Koulutuksia järjestetään YKSI per potilastietojärjestelmä!

Koulutus on ilmainen ja se järjestetään Teamsin välityksellä. Osallistumislinkki koulutukseen tulee Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen sivulle lähempänä ajankohtaa.  Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Materiaalit toimitetaan jälkikäteen organisaatioille käytettäväksi.

 

Tarkistathan oman potilastietojärjestelmäsi ajankohdan ja suunnittelet sen jo kalenteriin!

 

Katso ajankohdat ja osallistumislinkki täältä: Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus >>. Linkki aukeaa uudelle välilehdelle.

 

Lisätietoa:

Suunnittelija Anniina Rahkola

Tulevaisuuden sote keskus –hanke

anniina.rahkola@poske.fi

puh 040 485 4065

Tulevaisuuden sote-keskuksen, Kolpeneen palvelukeskuksen, Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen ja Sote-uudistuksen logot

 

 

Muita uutisia