Kiinnostaako sinua terveydentilasi?

Tee Omaolon helppo ja ilmainen sähköinen terveystarkastus, kun haluat kattavan raportin terveydentilastasi. Näet miten henkinen hyvinvointisi ja elintapasi vaikuttavat arvioituun elinikääsi ja riskiisi sairastua yleisimpiin kansansairauksiin. Terveystarkastus arvioi vastaustesi perusteella sairastumisriskejäsi sekä antaa sinulle arvion keskimääräisestä eliniän ennusteesta.

Omaolon terveystarkastus perustuu Kustannus Oy Duodecimin STAR-terveystarkastuskyselyyn ja siinä kartoitetaan eliniänodotteeseen ja sairastuvuusriskiin liittyviä tekijöitä. Laskentakaavat perustuvat väestön seurantatutkimuksiin. Terveystarkastuksen sisällöt ja suositukset ovat siten tutkittuun tietoon perustuvia ja käyttö on turvallista.

Terveystarkastuksen kyselyn tuloksena saat arvion tulevasta terveydestäsi ja henkisestä hyvinvoinnistasi sekä ohjeita, kuinka voit ylläpitää ja parantaa hyvinvointiasi. Tarvittaessa saat myös ohjeet, miten ja milloin hakeutua vastaanotolle.

Voit tallentaa tuloksesi itsellesi palveluun tai asuinpaikastasi riippuen lähettää ne ammattilaiselle.

 

Voit kyselyn pohjalta esimerkiksi aloittaa Omaolon hyvinvointivalmennuksen, joita on useita erilaisia. Ne kannustavat sinua elintapamuutoksiin, joilla hyvinvointisi voi kohentua. Voit aloittaa hyvinvointivalmennuksia itsenäisesti tai ammattilaisen suosittelemana.

 

Alla suorat linkit Omaolon palveluihin (linkit aukeavat uudelle välilehdelle):

Sähköinen terveystarkastus – Terveystarkastus (omaolo.fi) >>

Hyvinvointivalmennukset –  Valmennukset (omaolo.fi) >>

 

 

Lisätietoja

Anne Kellokumpu

projektipäällikkö

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Tieke

Anne.Kellokumpu@lshp.fi

040 655 4973