Osaajat esillä: ICT-suunnittelija Pia Yliräisänen-Seppänen

 

 

Olen Pia Yliräisänen-Seppänen. Aloitin tammikuussa ICT-suunnittelijana Lapin hyvinvointialueella. Työpisteeni on Rovaniemellä Santa’s Technology Parkissa, josta löytyy muitakin ICT-valmistelussa työskenteleviä.

En ehkä ole perinteisin ICT-suunnittelija, sillä taustaltani olen taiteen maisteri. Minulla on pitkä kokemus ihmislähtöisestä suunnittelusta digitaalisten palveluiden parissa. Uskon vahvasti digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin, mutta kaikessa toiminnassa pitää mennä ihminen edellä.

Olen aina ollut erittäin kiinnostunut jatkuvasta oppimisesta ja oman osaamisen kehittämisestä. Voisi sanoa, että harrastan opiskelua. Viime vuonna suoritin projektinhallinnan opintokokonaisuuden, ja ensi viikolla alkaa palvelujen markkinointi. Oppiminen on myös yksi mielenkiintoisin asia työssäni. Työssäni pitää olla valmis oppimaan uutta, olla utelias ja halukas oppimaan toisilta.

Työtehtäväni on suunnitella hyvinvointialueen tulevaa verkkosivua, josta alueen asukkaat löytyvät hyvinvointialueen palvelut ja muun tarvittavan tiedon. Lapin hyvinvointialueen verkkosivuston käytettävyys ja ymmärrettävyys voidaan varmistaa vain tekemällä työtä yhdessä asukkaiden ja ammattilaisten kanssa. Tulen pyytämään erillisellä yhteydenotolla tulevia hyvinvointialueen työntekijöitä ja asukkaita osallistumaan verkkosivun kehittämiseen. Jos haluat nyt jo ilmiantaa itsesi mukaan nettisivujen kehittämiseen, ota yhteyttä minuun sähköpostitse.

Pia Yliräisänen-Seppänen, ICT-suunnittelija
040 147 3371 | pia.yliraisanen-seppanen@lapha.fi
Lapin hyvinvointialue, ICT-valmistelu
Santa’s Technology Park, Teknotie 14-16, 96900 Rovaniemi

 

Julkaistu ensimmäisen kerran uutiskirjeessä helmikuussa 2022.

 

Pia Yliräisänen-Seppänen

Muita uutisia