Osaajat esillä: viestintäkoordinaattori Reetta Ranta

 

Olen Reetta Ranta, hyvinvointialueen uusi viestintäkoordinaattori.  Aloitin työt pari viikkoa sitten aprillipäivänä. Olen innoissani päästessäni osaksi hyvinvointialueen perustamisvaihetta.

Taustani on sekoitus kahta eri alaa. Ensimmäiseltä koulutukseltani olen farmaseutti. Vannoin opiskeluaikana, etten ikinä mene sairaalaan töihin, mutta sinne päädyin. Työ osastofarmaseuttina tehohoidon osastolla oli valtavan mielenkiintoista. Kaipasin kuitenkin jotakin muuta ja niinpä opiskelin työn ohessa tiedeviestinnän maisteriksi.

Muualla vietettyjen vuosien jälkeen veri veti takaisin kotiseudulle Meri-Lappiin. Pääsin töihin sairaala-apteekkiin Länsi-Pohjan keskussairaalaan Kemiin. Sieltä siirryin nyt viestintäkoordinaattoriksi tänne hyvinvointialueelle.

Viestintäkoordinaattorin pesti on ihan uusi ja työnkuva on vasta muovautumassa. Ainakin alkuun vastuullani on päivittäisviestintä ja muun muassa uutiskirjeet. Toivon paljon vuorovaikutusta ja yhteydenottoja! Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla tai puhelimitse, mutta hengailen myös hyvinvointialueen some-kanavissa sekä työpisteelläni ”Länskässä”. Nähdään, kuullaan ja ollaan yhteyksissä!

 

Reetta Ranta, viestintäkoordinaattori

040 613 9705, reetta.ranta@lapha.fi

 

Reetta Ranta viestintäkoordinaattori

Muita uutisia