Sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä hallintosuunnittelijan toimi

Lapin hyvinvointialueella on sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä ajalla 17.11.-2.12.2022 toistaiseksi voimassa oleva hallintosuunnittelijan toimi

Hallintosuunnittelijan TOIMI

Lapin hyvinvointialueella on sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä ajalla 17.11.-2.12.2022 toistaiseksi voimassa oleva hallintosuunnittelijan toimi.

Toimi sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa hallinto- ja tukipalveluiden toimialalle, laki- ja hankintapalvelut vastuualueelle, hankintapalvelut vastuuyksikköön. Hyvinvointialueen hankintapalvelut vastaa hyvinvointialueen hankintojen keskitetystä toteuttamisesta, irtaimen omaisuuden realisoinnista sekä vakuutuspalveluista.

Hallintosuunnittelijana tehtäväsi on toimia hyvinvointialueen keskitetyn vakuutuspalvelutoiminnan yhteyshenkilönä, hallinnoijana sekä ohjeistuksen valmistelijana. Lisäksi osallistut laki- ja hankintapalvelut vastuualueen toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen ja toimit yleisassistenttina. Valmistelet selvityksiä, raportteja, asiakirjoja ja päätöksiä sekä toimit vastuualueen laskujen käsittelijänä sekä kokous- ja matkajärjestelyassistenttina.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto.

Arvostamme kokemusta monipuolisista julkishallinnon hallintotehtävistä, vakuutusasioiden hoitamisesta, erilaisten selvitysten, asiakirjojen ja päätösten valmistelusta sekä hyviä yhteistyötaitoja, toimeenpanokykyä, palvelualttiutta ja konsultoivaa työotetta.

Työsuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kk).

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävää haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-palvelussa >>. Sivu avautuu uudelle välilehdelle.

Hakemus tulee toimittaa 2.12.2022 klo 15:00 mennessä.

 

Lisätietoja:
hankintapäällikkö Hilkka Neuvonen, 040 657 4855, hilkka.neuvonen@lapha.fi

lakiasiainjohtaja Miikka Ruokamo, 040 843 5067, miikka.ruokamo@lapha.fi