Sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä hankintojen erityisasiantuntijan toimi (ICT)

Lapin hyvinvointialueella on sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä ajalla 17.11.-2.12.2022 toistaiseksi voimassa oleva hankintojen erityisasiantuntijan toimi

Hankintojen erityisasiantuntijan TOIMI

Lapin hyvinvointialueella on sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä ajalla 17.11.-2.12.2022 toistaiseksi voimassa oleva hankintojen erityisasiantuntijan toimi.

Toimi sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa hallinto- ja tukipalveluiden toimialalle, laki- ja hankintapalvelut vastuualueelle, hankintapalvelut vastuuyksikköön. Hyvinvointialueen hankintapalvelut vastaa hyvinvointialueen hankintojen keskitetystä toteuttamisesta, irtaimen omaisuuden realisoinnista sekä vakuutuspalveluista.

Hankintojen erityisasiantuntijana tehtäväsi painottuvat vaativien ICT-kilpailutusten strategiseen suunnitteluun ja toteuttamiseen yhteistyössä substanssivalmistelijoiden kanssa julkisia hankintoja koskevan lainsäädännön, muun lainsäädännön ja ohjeistuksen mukaisesti. Lisäksi toimit erillishankkeiden ja -projektien hankintaohjauksessa, suunnittelussa ja toteuttamisessa hankintojen erityisasiantuntijana. Tuet hankinta-asiantuntijoiden työtä erityisasiantuntijan roolissa, toimit julkisten hankintojen kouluttajana ja perehdyttäjänä. Vastaat osaltasi hyvinvointialueen kilpailutuskalenterin sekä hankintaohjeistuksen valmistelusta ja toimittajayhteistyöstä. Työssäsi osallistut neuvotteluihin, laadit selvityksiä, raportteja ja asiakirjoja, valmistelet päätöksiä sekä konsultoit organisaatiota hankinta-ja sopimusasioissa.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Arvostamme pitkäaikaista kokemusta vaativista julkisista ICT- ja muista palvelu- ja tavarahankinnoista sekä hankintatoimen suunnittelusta ja kehittämisestä. Hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja, toimeenpanokykyä, palvelualttiutta sekä konsultoivaa työotetta.

Hakija voi esittää palkkatoivomuksen. Työsuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kk).

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävää haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-palvelussa >>. Sivu avautuu uudelle välilehdelle.

Hakemus tulee toimittaa 2.12.2022 klo 15:00 mennessä.

 

Lisätietoja:

hankintapäällikkö Hilkka Neuvonen, 040 657 4855, hilkka.neuvonen@lapha.fi

lakiasiainjohtaja Miikka Ruokamo, 040 843 5067, miikka.ruokamo@lapha.fi