Sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä hankintojen erityisasiantuntijan virka

Lapin hyvinvointialueella on sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä ajalla 17.11.-2.12.2022 toistaiseksi voimassa oleva hankintojen erityisasiantuntijan virka

Hankintojen erityisasiantuntijan VIRKA

Lapin hyvinvointialueella on sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä ajalla 17.11.-2.12.2022 toistaiseksi voimassa oleva hankintojen erityisasiantuntijan virka.
Virka sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa hallinto- ja tukipalveluiden toimialalle, laki- ja hankintapalvelut vastuualueelle, hankintapalvelut vastuuyksikköön. Hyvinvointialueen hankintapalvelut vastaa hyvinvointialueen hankintojen keskitetystä toteuttamisesta, irtaimen omaisuuden realisoinnista sekä vakuutuspalveluista.

Hankintojen erityisasiantuntijana tehtäväsi painottuvat vaativien SOTE-palveluiden kilpailutusten strategiseen suunnitteluun ja toteuttamiseen, kuin myös palvelujen palvelusetelijärjestelyihin yhteistyössä substanssivalmistelijoiden kanssa julkisia hankintoja koskevan lainsäädännön, muun lainsäädännön ja ohjeistuksen mukaisesti. Lisäksi toimit erillishankkeiden ja -projektien hankintaohjauksessa, suunnittelussa ja toteuttamisessa hankintojen erityisasiantuntijana. Ohjaat hankinta-asiantuntijoiden työtä erityisasiantuntijan roolissa sekä toimit hankintatoimen suunnittelussa ja kehittämisessä hankintapäällikön tukena sekä toimit hankintapäällikön varahenkilönä. Vastaat hyvinvointialueen kilpailutuskalenterin ja hankintaohjeistuksen valmistelusta ja ylläpidosta sekä toimittajayhteistyöstä, kuin myös hankintojen koulutus- ja perehdytysjärjestelyistä hyvinvointialueella. Työssäsi osallistut neuvotteluihin, laadit selvityksiä, raportteja ja asiakirjoja, valmistelet päätöksiä sekä konsultoit organisaatiota hankinta-ja sopimusasioissa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Arvostamme pitkäaikaista kokemusta vaativista julkisista sote- ja muista palvelu- ja tavarahankinnoista sekä hankintatoimen strategisesta suunnittelusta ja kehittämisestä. Hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja, toimeenpanokykyä, palvelualttiutta ja konsultoivaa työotetta.

Hakija voi esittää palkkatoivomuksen. Virkasuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kk).

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävää haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-palvelussa >>. Sivu avautuu uudelle välilehdelle.

Hakemus tulee toimittaa 2.12.2022 klo 15:00 mennessä.

 

Lisätietoja:

hankintapäällikkö Hilkka Neuvonen, 040 657 4855, hilkka.neuvonen@lapha.fi

lakiasiainjohtaja Miikka Ruokamo, 040 843 5067, miikka.ruokamo@lapha.fi