Sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä kiinteistö- ja tilapäällikön virka

Lapin hyvinvointialueella käynnistetään sisäinen ilmoittautumismenettely ajalle 23.9.-6.10.2022 toistaiseksi voimassa olevaan kiinteistö- ja tilapäällikön virkaan.

Kiinteistö- ja tilapäällikön virka, sisäinen ilmoittautumismenettely

 

Lapin hyvinvointialueella käynnistetään sisäinen ilmoittautumismenettely ajalle 23.9.-6.10.2022 toistaiseksi voimassa olevaan kiinteistö- ja tilapäällikön virkaan.

Virka sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa hallinto- ja tukipalveluiden toimialalle, jonka vastuualueita ovat laki- ja hankintapalvelut, hallinto- ja toimistopalvelut, henkilöstöpalvelut, talouspalvelut, ruokapalvelut sekä tekniset – ja logistiikkapalvelut.

Kiinteistö- ja tilapäällikkönä toimit Lapin hyvinvointialueen tekniset – ja logistiikkapalvelut -vastuuyksikön yksikköjohtajana. Kiinteistö- ja tilapäällikkönä vastaat yksikkösi palvelutuotannon kokonaisuudesta: toimitilapalvelujen, rakennuttamispalvelujen, kiinteistöjen kunnossapitopalvelujen ja laitehuollon palvelujen järjestämisestä sekä niiden yhteensovittamisesta. Vastaat palvelujen järjestämiseen liittyen yksikkösi henkilöstöstä ja budjetista. Vastaat yksikkösi palvelujen laadusta, suorituskyvystä ja yksikölle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta sekä toiminnan kehittämisestä. Toimit lähiesihenkilönä yksikkösi päälliköille varmistaen henkilöjohtamisen onnistumisen. Toimit myös yksikkösi sidosryhmien yhteyshenkilönä. Rakennuttamispalveluissa toimit hankekohtaisena projektipäällikkönä em. vastuiden ohella.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta kiinteistö- ja tilapalveluista sekä esimiestyöstä. Arvostamme kokemusta sairaalaympäristön tuntemuksesta sekä hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja.

Virkaan voivat ilmoittautua kunnista ja kuntayhtymistä hyvinvointialueelle liikkeen luovutuksella siirtyvät kelpoisuusvaatimukset täyttävät henkilöt.

Kiinteistö- ja tilapäällikkö valitaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen liikkeen luovutuksesta 1.1.2023 alkaen. Virkaan valittu henkilö otetaan määräaikaiseen ja mahdollisesti osa-aikaiseen virkasuhteeseen jo vuoden 2022 aikana siten, että hän on kokonaan tai osittain virkavapaalla/työlomalla nykyisistä tehtävistään luovuttavassa organisaatiossa.

Virkasuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kk). Virkaan valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014) sekä mahdollinen soveltuvuusarviointi.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekryssä >>.  Linkki aukeaa uudelle välilehdelle.

Sähköisellä hakulomakkeella tulee ilmoittaa koulutus ja työkokemus, jonka hakija haluaa otettavaksi huomioon ansiovertailussa.

Ilmoittautumisaika päättyy 6.10.2022 klo 14.00.

 

Lisätietoja:

tekninen johtaja Anne Korhonen, 040 672 4290, anne.korhonen@lshp.fi

Muita uutisia