Sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä kuntoutuspäällikön virka (keskitetyt kuntoutuspalvelut)

Sisäinen ilmoittautumismenettely ajalle 17.11.-1.12.2022

Kuntoutuspäällikkö, toiminta – ja työkyvyn tuen vastuualue

Keskitetyt kuntoutuspalvelut

Lapin hyvinvointialueella käynnistetään sisäinen ilmoittautumismenettely ajalle
17.11.-1.12.2022 toistaiseksi voimassa olevaan Toiminta- ja työkyvyn tuen vastuualueen keskitettyjen kuntoutuspalveluiden vastuuyksikön kuntoutuspäällikön virkaan.

Keskitettyihin kuntoutuspalveluihin kuuluu erityistason kuntoutuspalvelut sekä apuvälinepalvelut. Keskitettyjen kuntoutuspalveluiden kuntoutuspäällikkö vastaa yksikön toiminnasta, taloudesta, henkilöstöstä ja yhteistyöstä alueellisten kuntoutuspalveluiden ja muiden palvelualojen kanssa sekä kehittää toimintaa yhdessä vastuualuejohtajan kanssa. Kuntoutuspäällikkönä työhösi sisältyy henkilöstöjohtamista ja esihenkilötyötä. Toimit yhteistyössä vastuuyksikön lääkäreiden ja kuntoutuksen lähiesihenkilön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilön kelpoisuus sekä ylempi korkeakoulututkinto. Hakijalla tulee olla hyvä kuntoutuksen tehtävänalan tuntemus.

Virkaan voivat ilmoittautua kunnista ja kuntayhtymistä hyvinvointialueelle liikkeenluovutuksella siirtyvät kelpoisuusvaatimukset täyttävät henkilöt.

Kuntoutuspäällikkö valitaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen liikkeenluovutuksesta 1.1.2023 alkaen. Kuntoutuspäällikön virkaan valittu henkilö otetaan määräaikaiseen ja mahdollisesti osa-aikaiseen virkasuhteeseen jo vuoden 2022 aikana siten, että hän on kokonaan tai osittain virkavapaalla/ työlomalla nykyisistä tehtävistään luovuttavassa organisaatiossa.

Hakija voi esittää palkkatoivomuksen.

Virkasuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kuukautta).

Virkaan valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työ- ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa >>. Linkki aukeaa uudelle välilehdelle.

Ilmoittautumisaika päättyy 1.12.22 klo 23:59

 

Lisätietoja:

terveysjohtaja Miia Palo, 040 653 2728, miia.palo@lapha.fi
toiminta- ja työkyvyn tuen valmistelija Minna-Riitta Pekki, 040 648 6130, minna-riitta.pekki@lapha