Sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä palvelupäällikön virka (perheiden ja työikäisten palvelut) - perheiden ja työikäisten palvelut, Pohjoinen Lappi, Itäinen Lappi

perheiden ja työikäisten palvelut,

Pohjoinen Lappi, Itäinen Lappi

Palvelupäällikkö, perheiden ja työikäisten palvelut

Pohjoinen Lappi, Itäinen Lappi

 

Lapin hyvinvointialueella käynnistetään sisäinen ilmoittautumismenettely ajalle 23.9.-7.10.2022 toistaiseksi voimassa olevaan perheiden ja työikäisten palveluiden vastuuyksikön palvelupäällikön virkaan.

Perheiden ja työikäisten palveluiden, palvelualueen palvelupäällikkö vastaa palvelualueensa yksikön (perheiden ja työikäisten palvelut) toiminnasta, taloudesta, henkilöstöstä ja integraatiosta sekä kehittää toimintaa yhdessä vastuuyksikön johtajan kanssa. Palvelupäällikkö toimii sosiaalihuollon palveluista vastaavana viranomaisena oman palveluyksikkönsä palveluissa. Palvelupäällikkö on osa palvelualueensa perheiden ja työikäisten palveluiden palvelutiimiä.

Lapin hyvinvointialueen aluehallitus on 29.6.2022 § 175 päättänyt muodostaa hyvinvointialueelle palvelualueet seuraavasti:

  • Pohjoisen Lapin palvelualue: Enontekiö, Inari, Kittilä, Kolari, Muonio, Pello, Utsjoki
  • Itäisen Lapin palvelualue: Kemijärvi, Pelkosenniemi, Salla, Savukoski, Sodankylä
  • Kaakkoisen Lapin palvelualue: Posio, Ranua, Rovaniemi
  • Lounaisen Lapin palvelualue: Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola, Tornio, Ylitornio

Kelpoisuusvaatimuksena on oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä.

Virkaan voivat ilmoittautua kunnista ja kuntayhtymistä hyvinvointialueelle liikkeen luovutuksella siirtyvät kelpoisuusvaatimukset täyttävät henkilöt.

Palvelupäällikkö (perheiden ja työikäisten palvelut) valitaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen liikkeen luovutuksesta 1.1.2023 alkaen. Palvelupäällikön virkaan valittu henkilö otetaan määräaikaiseen ja mahdollisesti osa-aikaiseen virkasuhteeseen jo vuoden 2022 aikana siten, että hän on kokonaan tai osittain virkavapaalla/ työlomalla nykyisistä tehtävistään luovuttavassa organisaatiossa.

Hakija voi esittää palkkatoivomuksen.

Virkasuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kuukautta).

Virkaan valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella.

 

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Linkit aukeavat uudelle välilehdelle.

Hakulomakkeet palvelualueittain:

 

Hakemuksen pääsee täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa –linkistä. Palveluun tulee rekisteröityä/ kirjautua. Sähköisellä hakulomakkeella tulee ilmoittaa koulutus ja työkokemus, jonka hakija haluaa otettavaksi huomioon ansiovertailussa.

Ilmoittautumisaika päättyy 7.10. klo 14.

 

Lisätietoja:

sosiaalijohtaja Liisa Niiranen, 040 541 8237, liisa.niiranen@lapha.fi

perheiden ja työikäisten palveluiden johtaja Johanna Korteniemi, p. 040 581 1255, johanna.korteniemi@lapha.fi

Muita uutisia