Sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä puhtauspalvelupäällikön virka

Lapin hyvinvointialueella käynnistetään sisäinen ilmoittautumismenettely ajalle 23.9.-6.10.2022 toistaiseksi voimassa olevaan puhtauspalvelupäällikön virkaan.

Puhtauspalvelupäällikön virka, sisäinen ilmoittautumismenettely

 

Lapin hyvinvointialueella käynnistetään sisäinen ilmoittautumismenettely ajalle 23.9.-6.10.2022 toistaiseksi voimassa olevaan puhtauspalvelupäällikön virkaan.

Virka sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa hallinto- ja tukipalveluiden toimialalle, jonka vastuualueita ovat laki- ja hankintapalvelut, hallinto- ja toimistopalvelut, henkilöstöpalvelut, talouspalvelut, ruokapalvelut sekä tekniset ja logistiikkapalvelut.

Puhtauspalvelupäällikkönä toimit Lapin hyvinvointialueen tekniset ja logistiikkapalvelut vastuuyksikön yksikköjohtajana. Puhtauspalvelupäällikkönä vastaat yksikkösi palvelutuotannon kokonaisuudesta: alueellisten puhtauspalvelujen ja palvelusuunnittelun (mitoitus) järjestämisestä ja palvelujen yhteensovittamisesta hyvinvointialueella. Vastaat palvelujen järjestämiseen liittyen yksikkösi henkilöstöstä ja budjetista. Vastaat yksikkösi palvelujen laadusta, suorituskyvystä ja yksikölle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta sekä toiminnan kehittämisestä. Toimit lähiesihenkilönä yksikkösi päälliköille varmistaen henkilöjohtamisen onnistumisen. Toimit myös yksikkösi sidosryhmien yhteyshenkilönä. Vastuullasi on em. tehtävien lisäksi tekstiilihuoltopalvelujen hankinta, tilaaminen, sopimuksen seuranta ja palvelun laadunvalvonta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, kokemusta puhtaus- ja tekstiilihuollon palveluista sekä esimiestyöstä. Arvostamme kokemusta sairaalaympäristön tuntemuksesta sekä hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja.

Virkaan voivat ilmoittautua kunnista ja kuntayhtymistä hyvinvointialueelle liikkeen luovutuksella siirtyvät kelpoisuusvaatimukset täyttävät henkilöt.

Puhtauspalvelupäällikkö valitaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen liikkeen luovutuksesta 1.1.2023 alkaen. Virkaan valittu henkilö otetaan määräaikaiseen ja mahdollisesti osa-aikaiseen virkasuhteeseen jo vuoden 2022 aikana siten, että hän on kokonaan tai osittain virkavapaalla/työlomalla nykyisistä tehtävistään luovuttavassa organisaatiossa.

Virkasuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kk). Virkaan valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014) sekä mahdollinen soveltuvuusarviointi.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekryssä >>. Linkki aukeaa uudelle välilehdelle.

Sähköisellä hakulomakkeella tulee ilmoittaa koulutus ja työkokemus, jonka hakija haluaa otettavaksi huomioon ansiovertailussa.

Ilmoittautumisaika päättyy 6.10.2022 klo 14.00.

 

Lisätietoja:

tekninen johtaja Anne Korhonen, 040 672 4290, anne.korhonen@lshp.fi

Muita uutisia