Navigointivalikko

Navigointivalikko

Navigointivalikko

Asiakkaan ja potilaan turvallisuus

Murupolku

Navigointivalikko

Asiakkaan turvallisuus

Asiakkaan ja potilaan turvallisuus

Ilmoitus vaaratapahtumasta

Potilas- ja asiakasturvallisuus on järjestettävien palvelujen laadun perusta. Lapin hyvinvointialueen käytössä on HaiPro-järjestelmä, jonka kautta potilas tai asiakas itse, sekä omainen tai läheinen voi tehdä ilmoituksen koetusta haitta- tai vaaratapahtumasta.
 
Ilmoituksessa voi kertoa tapahtumasta ja tehdä kehittämisehdotuksia. Lomake täytetään verkossa ja lähetetään sähköisesti Lapin hyvinvointialueen käsiteltäväksi. Palvelu ei tarvitse tunnistautumista.
 
Kun teet ilmoitusta, lisää yhteystietosi mukaan, jotta voimme laittaa käsittelyn jälkeisen palautteen sinulle sähköpostilla.

Potilasturvallisuusilmoitus

Potilasturvallisuusilmoituslomake mahdollistaa potilas- ja asiakasturvallisuuden vaaratapahtumien ilmoittamisen. Sähköinen lomake on tarkoitettu potilaiden, asiakkaiden ja läheisten käyttöön. Lomakkeen kautta lähetetyt ilmoitukset menevät esihenkilöiden käsiteltäviksi.
Täytä lomake:

Potilasturvallisuusilmoituslomake

Tietoturva- tai tietosuojailmoitus

Tietoturva- tai tietosuojailmoituslomake on potilaiden, asiakkaiden ja läheisten käyttöön tarkoitettu sähköinen lomake, joka mahdollistaa tietoturvaan tai tietosuojaan liittyvien vaaratapahtumien ilmoittamisen. Ilmoitukset käsittelevät Lapin hyvinvointialueen tietosuoja tai tietoturvavastaavat.
Täytä lomake:

Tietoturva ja tietosuoja vaaratapahtuman ilmoitus