Navigointivalikko

Navigointivalikko

Kehity osaajana

Navigointivalikko

Kehity osaajana kuva


 

Kehity osaajaksi

Tule oppimaan meille!

Toimimme oppimisympäristönä muun muassa terveys- ja sosiaalialan, lääketieteen ja pelastusalan opiskelijoiden harjoitteluissa ja työssäoppimisessa. Voit löytää myös mielenkiintoisia paikkoja hallinto- ja tukipalveluissa sekä kehittämis- ja strategiapalveluissa.

Tarjoamme myös työelämälähtöisiä opinnäyte-/tutkimustyöaiheita opiskelijoille sekä tutkijoille. Meiltä löydät myös mahdollisuuksia TET-harjoitteluun ja oppisopimusopiskeluun. Huolehdimme myös henkilöstömme osaamisen kehittämisestä ja täydennyskoulutuksesta

Miksi hyvinvointialueelle Lappiin?

Olemme sitoutuneet terveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistämiseen, joten sinulla on mahdollisuus oppia ja kehittää taitojasi työskentelemällä alan asiantuntijoiden kanssa. Saat myönteisen oppimiskokemuksen samalla kun teet merkityksellistä työtä ihmisten auttamiseksi. 

Lapin hyvinvointialue on ainutlaatuinen paikka verkostoitua ja luoda suhteita, jotka voivat auttaa sinua tulevaisuuden urasuunnitelmissa. Meillä työskentelee lähes 8 000 ammattilaista ja palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita

Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta.
 

kehity osaajaksi oikopolku