Ruokalistat
Ruokalistat
Lapin hyvinvointialueen ruokapalvelujen oma vastuuyksikkö valmistaa sosiaali- ja terveyspuolen ateriat tukipalveluina Rovaniemen, Tornion, Kittilän ja Kemijärven alueella.
Ateriat valmistetaan mm. terveyskeskusten vuodeosastoille, sairaaloihin, palvelukoteihin, ryhmäkotiyksiköihin, henkilöstölle sekä asumisyksiköihin. Lisäksi tarjotaan kotiateriapalveluja.
Ruokapalveluilla on henkilökuntaa noin 90 ja aterioita valmistetaan aamupalasta iltapalaan jokaisena viikon päivänä. Aterioita valmistetaan vuodessa noin 1,3 miljoonaa annosta ja lisäksi yksiköihin myydään välitystuotteina elintarvikkeita.
Hyvinvointialue ostaa ateriapalveluita seuraavilta kuntien inhouse-yhtiöiltä: Pellon Serviisi Oy, Pohjois-Lapin Ruoka Oy (Sodankylä, Inari, Utsjoki, Pelkosenniemi, Savukoski), Meri-Lapin Ateriapalvelut Oy (LPKS, Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola, Ylitornio, Kolari). Lisäksi ateriapalveluita ostetaan yksityisiltä yrityksiltä, Compass-Group Oy:ltä Posiolla ja Attendo Oy:ltä Ranuan ja Sallan alueella. Ostopalveluna hankitaan noin 3,5 miljoonaa ateriaa vuodessa.
Ajantasaiset ruokalistat
- Kemijärven ruokapalvelut
- Kittilän ruokapalvelut
- Rovaniemen kotiateriapalvelut
- Rovaniemen ruokapalvelut
- Tornion ruokapalvelut (osastot, palvelukodit)
- Tornion kotipalveluateriat
- Tornion terveysasema, henkilökunnan ruokasali
Listaus täydentyy.
Oiva-raportit
Oivasta löydät yritysten elintarvikevalvonnan tulokset Lapin hyvinvointialueen toimipisteistä.
Oiva – Elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä