Enontekiön, Kittilän, Kolarin, Muonion ja Pellon vammaispalvelut
Saat yhteyden vammaispalvelujen sosiaaliohjaajaan ja sosiaalityöntekijään puhelimitse arkipäivisin. Työntekijät toimivat Enontekiön, Kittilän, Kolarin, Muonion ja Pellon alueilla.
Vammaisille henkilöille järjestetään päivätoimintaa, joka tukee itsenäistä selviytymistä, edistää ihmissuhteita ja tarjoaa mielekästä tekemistä.
Valitse paikkakunta ja saat näkyviin yhteystiedot, sähköiset palvelut ja muut palveluun liittyvät tiedot.
Valitse paikkakunta
Valittuna: Kaikki
Saat yhteyden vammaispalvelujen sosiaaliohjaajaan ja sosiaalityöntekijään puhelimitse arkipäivisin. Työntekijät toimivat Enontekiön, Kittilän, Kolarin, Muonion ja Pellon alueilla.
Saat yhteyden toimintakeskus Hyrylän työntekijöihin puhelimitse arkipäivisin.
Toimintakeskus Hyrylä Enontekiön Hetassa tarjoaa työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille, aistivammaisille ja mielenterveyskuntoutujille. Hyrylässä on myös käsityömyymälä, jossa myydään lahjaesineitä ja tekstiilejä.
Saat yhteyden vammaisten ja ikääntyneiden palvelujen työntekijöihin puhelimitse arkipäivisin.
Saat yhteyden kehitysvammahuollon ohjaajaan puhelimitse arkipäivisin.
Saat yhteyden toimintakeskuksen työ- ja päivätoiminnan työntekijöihin puhelimitse arkipäivisin.
Toimintakeskus järjestää työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille henkilöille. Lisäksi "Toimari" järjestää kehitysvammaisten nuorten iltapäivätoimintaa.
Ohjaus- ja neuvontapuhelimesta saat yleistä neuvontaa vammaispalveluihin liittyvissä asioissa vammaispalvelujen työntekijältä. Neuvontapuhelin palvelee Posion, Rovaniemen ja Ranuan asukkaita arkipäivisin.
Jos sinulla on jo asiakkuus, asiasi koskee sinulle myönnettyä palvelua tai sinulle on nimetty työntekijä vammaispalveluista, ota suoraan yhteyttä omaan työntekijääsi.
Saat puhelimitse yhteyden toimintakeskuksen ohjaajaan.
Saat yhteyden vammaispalvelujen sosiaaliohjaajaan ja sosiaalityöntekijöihin puhelimitse arkipäivisin.
Saat yhteyden Leipätehtaan toimintakeskukseen puhelimitse arkipäivisin.
Toimintakeskus tarjoaa kehitysvammaisille kuntouttavaa työ- ja harrastetoimintaa, päivätoimintaa sekä kehitysvammaisten koululaisten aamu- ja iltapäivähoitoa.
Vammaispalvelujen sosiaalityöntekijältä saat tietoa vammaisille tarkoitetuista palveluista. Sosiaalityöntekijän tavoitat puhelimitse arkipäivisin.
Saat yhteyden päivätoiminta Pääskynpesään puhelimitse arkipäivisin.
Pääskynpesä järjestää kehitysvammaisille suunnattua päivätoimintaa.
Saat yhteyden toimintakeskus Toimariin ja kehitysvammatyön palveluvastaavaan puhelimitse.
Työntekijät kertovat, mitä palveluja on tarjolla, miten niihin hakeudutaan ja mitä niiden käyttö edellyttää. He neuvovat tarvittaessa erilaisten taloudellisten tukien hakemisessa ja yhteensovittamisessa.
Saat yhteyden kehitysvammaohjaajaan puhelimitse arkipäivisin.
Saat yhteyden toimintakeskus Naaloon puhelimitse arkipäivisin.
Toimintakeskus tarjoaa kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille päivä- ja työtoimintaa.
Saat yhteyden työikäisten ja vammaisten palvelujen sosiaaliohjaajaan puhelimitse arkipäivisin. Sosiaaliohjaaja ohjaa ja neuvoo sosiaalipalveluihin liittyvissä asioissa.
Saat yhteyden vammaisten palvelujen työntekijöihin puhelimitse arkipäivisin.
Sodankylä tuottaa vammaisten palvelut myös Pelkosenniemen ja Savukosken alueille.
Saat yhteyden Toimintapisteen ohjaajaan puhelimitse arkipäivisin.
Saat yhteyden perhe- ja vammaispalvelujen sosiaalityöntekijään puhelimitse arkipäivisin.
Saat yhteyden Pellon toimintakeskukseen puhelimitse arkipäivisin.
Toimintakeskus tarjoaa työ- ja päivätoimintaa sekä kuntoutusohjauspalveluja kehitysvammaisille sekä muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille.
Saat yhteyden erityisryhmien palveluvastaavaan. Erityisryhmien palveluvastaava neuvoo sinua työ- ja päivätoiminnan ja palveluasumisen asioissa.
Saat yhteyden päiväkeskus Niittyvillan ohjaajiin puhelimitse arkipäivisin.
Päiväkeskus Niittyvilla on kehitysvammaisten työ- ja päivätoiminnan keskus.
Voit soittaa vammaispalvelujen sosiaalityöntekijälle kaikissa vammaisten palveluihin liittyvissä asioissa. Sosiaalityöntekijä on tavoitettavissa arkipäivisin.
Saat yhteyden kehitysvammaisten päivätoiminnan vastaavaan ohjaajaan puhelimitse arkipäivisin.
Saat soittamalla yhteyden päivätoimintakeskuksen ohjaajiin.
Päivätoimintakeskus Erkkilänkuja järjestää päivätoimintaa vammaisille.
Vammaissosiaalityön yksikön sosiaalityöntekijät ovat tavoitettavissa arkisin puhelintunnilla.
Sosiaalityöntekijöiden puhelintunti on tarkoitettu jo asiakkuudessa oleville asiakkaille. Uutena asiakkaana ota yhteys vammaissosiaalityön ja -ohjauksen neuvontapuhelimeen.
Saat yhteyden toimintakeskus Attendo TupasWillan ohjaajiin ja palveluvastaavaan puhelimitse.
Saat yhteyden vammaispalvelujen sosiaaliohjaajiin ja sosiaalityöntekijään puhelimitse arkipäivisin.
Saat yhteyden toimintakeskuksen vastaavaan ohjaajaan puhelimitse arkipäivisin.
Toimintakeskus järjestää työ- ja päivätoimintaa vammaisille ja osatyökykyisille henkilöille.
Saat yhteyden päiväkeskus Päivänpaisteen ohjaajiin puhelimitse.
Päiväkeskus Päivänpaiste järjestää päivätoimintaa kehitysvammaisille. Tavoitteena on kehittää kädentaitoja, tukea itsenäistymistä ja aikuisuutta.
Perhekeskuksen neuvonta ja palveluohjaus auttavat löytämään tarvitsemasi palvelun. Saat meiltä apua, kun tarvitset neuvoa ja tukea arjen pulmatilanteissa. Neuvonnassa teemme alustavan arvioinnin. Samalla katsomme, onko tarvetta asiakkuuteen. Yhteistyöllä etsimme ja räätälöimme sopivat ja oikea-aikaiset palvelut.
Saat yhteyden kehitysvammaisten työ- ja päivätoimintakeskukseen puhelimitse arkipäivisin.
Saat yhteyden vammaisten asumisen ja päiväaikaisen toiminnan palveluvastaavaan puhelimitse arkipäivisin.
Saat soittamalla neuvontaa ja ohjausta kehitysvammaisten palveluista sekä alle 65-vuotiaiden omais- ja perhehoitoa koskevissa asioissa.
Auki ajanvarauksella
Saat yhteyden vammaisten päivätoiminta Toukopajaan puhelimitse.
Posiolla Päivä- ja työtoiminta Toimarissa järjestetään erityistä tukea tarvitseville asiakkaille elämässä selviytymistä tukevaa ja sosiaalista vuorovaikutusta edistävää toimintaa.
Päivätoiminnan tavoite on tukea elämässä selviytymistä, antaa mahdollisuus osallistua arjessa tarvittavien asioiden harjoitteluun ja jokaiselle mieluisten asioiden tekemiseen, sekä rakentaa ja ylläpitää sosiaalisia suhteita. Päivätoiminnan avulla vahvistetaan taitoja, joita vammaiset henkilöt tarvitsevat selviytyäkseen mahdollisimman omatoimisesti arkielämän toiminnoista. Toiminnalla on tarkoitus parantaa elämän laatua sekä lisätä kontakteja oman kodin ulkopuolelle jokaisen yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioon ottaen.
Päivätoiminta sisältää mm. leipomista, liikuntaa, keskustelua, retkeilyä, luovaa toimintaa sekä sosiaalisten taitojen harjaannuttamista. Toimintakeskuksen päivätoiminta on avoinna arkipäivisin. Päivätoiminnassa valmistettujen tuotteiden pienimuotoinen myymälä sijaitsee samoissa tiloissa. Samassa rakennuksessa toteutetaan päivätoiminnan lisäksi työtoimintaa ns. Tappitehtaalla. Asiakkaat valmistavat huonekalujen kokoamiseen tarvittavia, erikokoisia puutappeja, joita tilataan laajasti huonekaluteollisuuden tarpeisiin.
Palveluohjaajalta saat ohjausta ja neuvontaa sosiaalipalveluihin liittyvissä asioissa. Palveluohjaajan tavoitat puhelimitse arkipäivisin.
Saat yhteyden Jokipajun työ- ja päivätoimintakeskuksen ohjaajiin puhelimitse.
Saat yhteyden vammaispalvelujen työntekijöihin puhelimitse arkipäivisin.
Vammaispalvelujen työntekijöiltä saat lisätietoa vammaisille suunnatuista palveluista, kuten kehitysvammapalveluista, työ- ja päivätoiminnasta, asumisesta, asumisvalmennuksesta ja tilapäishoidosta. Vammaispalvelujen palveluvastaava auttaa myös kaikkien alle 65-vuotiaiden omaishoidon asiakkaiden asioissa.
Toimintakeskus Hyrylä Enontekiön Hetassa tarjoaa työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille, aistivammaisille ja mielenterveyskuntoutujille. Toiminnan tavoitteena on tarjota mielekästä ohjattua toimintaa kuntoutumisen ja elämänhallinnan tueksi. Toiminta kehittää asiakkaiden toimintakykyä ja itsenäistä selviytymistä arjessa.
Hyrylässä on myös käsityömyymälä, jossa myydään lahjaesineitä ja tekstiilejä. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!
Kerrostalon A-rapun 1. kerros
Riekontie 2 99400 ENONTEKIÖ
Sosiaalitoimisto sijaitsee Inarin kunnanviraston 1. kerroksessa.
Piiskuntie 2 99800 IVALO
Toimintakeskus järjestää työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille henkilöille.
Toimintakeskuksessa järjestetään monipuolisia työtehtäviä ja harrastustoimintaa. Lisäksi "Toimarissa" järjestetään kehitysvammaisten nuorten iltapäivätoimintaa.
Kaamostie 15 99800 IVALO
Toimintakeskuksesta saat päivä- ja työtoiminnan palveluja kehitysvammaisille. Päivätoiminta sisältää erilaisia viriketoiminnan palveluja. Osa viriketoiminnan palveluista järjestetään yhteistyössä kansalaisopiston kanssa. Työtoiminta sisältää pienimuotoista kudonta-, ompelu- ja askartelutoiminta ja muun muassa pihatöitä. Työtoimintaan sisältyy myös avotyötoiminnan palvelut.
Päivä- ja työtoimintaa järjestetään myös pienryhmissä. Pienryhmiä ovat Kiehispirtti, Seminaarinkatu 5 ja Myllytupa, Särkeläntie 16.
Särkeläntie 4 98120 KEMIJÄRVI
Voit asioida paikan päällä vammaispalveluiden toimistolla. Varaa aika etukäteen puhelimitse henkilökohtaista tapaamista varten.
4 kerros
Vapaudenkatu 8 98100 KEMIJÄRVI
Toimintakeskus tarjoaa kehitysvammaisille kuntouttavaa työ- ja harrastetoimintaa, päivätoimintaa sekä kehitysvammaisten koululaisten aamu- ja iltapäivähoitoa.
Sankarikatu 7 94100 KEMI
Kolarin sosiaalitoimisto palvelee terveyskeskuksen yhteydessä. Varaa aika etukäteen puhelimitse tai verkkoasioinnin kautta.
Sairaalantie 4 B 95900 KOLARI
Auki ajanvarauksella
Toimari on kehitysvammaisten ja muiden työtoiminnan piirissä olevien toimintakeskus, jossa asiakkaat kehittävät fyysisiä ja psyykkisiä taitojaan yksilöllisesti työntekijöiden avustuksella tekstiiliverstaassa sekä puutyö- ja askarteluverstaassa. Toimarilla on myös omaa teatteritoimintaa, ja toimarilaiset esiintyvät erilaisissa tapahtumissa.
Henkilökunta työskentelee kuntouttavalla työotteella, eli asiakkaita kannustetaan käyttämään omia taitojaan ja voimavarojaan.
Toimarin työtoiminnoissa käy aikuisia kehitysvammaisia, mielenterveyskuntoutujia sekä työkokeiluun ja kuntoutukseen osallistuvia asiakkaita. Osa kehitysvammaisista työskentelee Kolarin kunnan muissa yksiköissä sekä paikallisissa yrityksissä.
Työtoiminnassa mukana olevien käsitöitä on myynnissä Toimarin myymälässä sekä Kolarin kirpputoripalstoilla.
Jokijalantie 91b 95900 KOLARI
Toimintakeskuksen tavoitteena on ylläpitää ja kehittää asiakkaiden toimintakykyä sekä itsenäistä selviytymistä jokapäiväisistä toiminnoista ja laajentaa asiakkaiden elämänpiiriä ja parantaa elämänlaatua.
Ilttitie 9 99300 MUONIO
Pellon toimintakeskus tarjoaa työ- ja päivätoimintaa sekä kuntoutusohjauspalveluja. Asiakkaina ovat kehitysvammaiset sekä muut oppimisessa, ymmärtämisessä, kommunikoinnissa sekä toiminnanohjauksessa tukea tarvitsevat henkilöt. Tavoitteena on vahvistaa asiakkaiden omatoimisuutta ja itsenäisyyttä.
Teemme yhteistyötä myös kunnan eri sektoreiden, kotien ja asumispalvelujen kanssa.
Asematie 5 95700 PELLO
Päiväkeskus Niittyvilla on kehitysvammaisten työ- ja päivätoiminnan keskus. Koulujen loma-aikoina päiväkeskuksessa on päivätoimintaa kehitysvammaisille kouluikäisille lapsille ja nuorille.
Päiväkeskus Niittyvillassa kehitysvammaiset henkilöt saavat ohjausta palvelujen käyttämiseen sekä tukea itsenäiseen asumiseen, asiointiin ja perheen arkeen.
Sairaalatie 4 C 97700 RANUA
Rovaniemen pienteollisuustalo Piekkarissa toimii kunnan terveydenhuollon, ikäihmisten ja vammaissosiaalityön palveluyksiköitä.
Pohjolankatu 2 96100 ROVANIEMI
Päivätoimintakeskus järjestää päivätoimintaa vammaisille.
Erkkilänkuja 1-3 96400 ROVANIEMI
Toimintakeskus Attendo TupasWilla tarjoaa työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Toimintakeskus sijaitsee Attendo Ruuhenhelmen palvelukotia vastapäätä.
Toiminnan järjestää Attendo Oy.
Ruuhijoentie 2 98900 SALLA
Simon toimintakeskus järjestää arkipäivisin työ- ja päivätoimintaa vammaisille ja osatyökykyisille henkilöille.
Ilvestie 5 C 5 95200 SIMO
Saat meiltä apua erilaisissa elämäntilanteissa – olet sitten perheellinen tai yksin asuva, lapsi, nuori, työikäinen tai ikäihminen.
Perhekeskuksen sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöinä toimimme tiiviissä yhteistyössä kanssasi ja keskenämme. Tavoitteenamme on, että saat apua ja tukea nopeasti ja joustavasti. Teemme yhteistyötä järjestöjen ja seurakuntien, kunnan hyvinvointia ja terveyttä edistävän työn, kunnan eri toimialojen ja erikoissairaanhoidon kanssa.
Hyvinvointikeskus Sopukka, 2. kerros
Karistamontie 4 99600 SODANKYLÄ
Sodankylän päiväkeskus Päivänpaiste järjestää päivätoimintaa kehitysvammaisille. Päivätoiminnan tavoitteena on kehittää kädentaitoja, tukea itsenäistymistä ja aikuisuutta.
Ahopolku 7 B 6 99600 SODANKYLÄ
Asiakkaat ohjautuvat työpajalle pääasiallisesti sosiaalitoimen tai työllisyyden kuntakokeilun kautta. Valmennuksen kestoon vaikuttaa sen hetkisen elämäntilanteen haasteet ja niiden laajuus. Tavoitteena on päästä opiskelujen ja työelämän pariin tai saada selvyys omasta työ- ja toimintakyvystä.
Työpajalla on neljä eri pajaa, joissa jokaisessa toimii ohjaajana oman alansa ammattilainen eli työvalmentaja. Kuntoutus tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaan valitsemalla työpajalla. Asiakas saa henkilökohtaista tukea yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi sekä työ- että yksilövalmentajalta.
Pajatoiminnan lisäksi tarjolla on monipuolisia ryhmävalmennuksia, joiden sisältö suunnitellaan aina tarpeen mukaan.
Poikkijoentie 6 99600 SODANKYLÄ
Toimintakeskus tarjoaa työ- ja päivätoimintaa tervolalaisille kehitysvammaisille. Toimintakeskuksen toiminnan lähtökohtana on tukea asiakkaan elämänhallintaa ja toiminnallisuutta. Tavoitteena on ylläpitää asiakkaan toimintakykyä virikkeellisen ja mielekkään toiminnan avulla sekä tukea ja kehittää asiakkaiden työtaitoja kunkin asiakkaan omien voimavarojen mukaan. Toimintakeskuksessa tehdään mm. kudonta, askartelu ja muita käden taitoja vaativia töitä, sekä ulkotöitä. Avotyötoiminta sisältää erilaisia kuljetustöitä ja avustamista ruokahuoltopalveluissa.
Aktiivista yhteistyötä tehdään Kivalo-opiston, Tervolan seurakunnan ja kirjaston kanssa erilaisten toimintatuokioiden muodossa.
Keskustien varrella "Teletalolla"
Asevelitie 1 95300 TERVOLA
Tornion vammaisten päivätoiminta Toukopaja järjestää päivätoimintaa kehitysvammaisille. Päivätoiminnan tavoitteena on kehittää kädentaitoja, tukea itsenäistymistä ja aikuisuutta.
Porthaninkatu 4 C 95400 TORNIO
Posiolla Päivä- ja työtoiminta Toimarissa on erityistä tukea tarvitseville asiakkaille elämässä selviytymistä tukevaa ja sosiaalista vuorovaikutusta edistävää toimintaa.
Päivätoiminnan tavoite on tukea elämässä selviytymistä, antaa mahdollisuus osallistua arjessa tarvittavien asioiden harjoitteluun ja jokaiselle mieluisten asioiden tekemiseen, sekä rakentaa ja ylläpitää sosiaalisia suhteita. Päivätoiminnan avulla vahvistetaan taitoja, joita vammaiset henkilöt tarvitsevat selviytyäkseen mahdollisimman omatoimisesti arkielämän toiminnoista. Toiminnalla parannetaan elämän laatua sekä lisätään kontakteja oman kodin ulkopuolelle jokaisen yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioon ottaen.
Päivätoiminta sisältää mm. leipomista, liikuntaa, keskustelua, retkeilyä, luovaa toimintaa sekä sosiaalisten taitojen harjaannuttamista. Toimintakeskuksen päivätoiminta on avoinna arkipäivisin. Päivätoiminnassa valmistettujen tuotteiden pienimuotoinen myymälä sijaitsee samoissa tiloissa. Samassa rakennuksessa on päivätoiminnan lisäksi työtoimintaa ns. Tappitehtaalla. Asiakkaat valmistavat huonekalujen kokoamiseen tarvittavia, erikokoisia puutappeja, joita tilataan laajasti huonekaluteollisuuden tarpeisiin.
Kilpelänpolku 4 97900 POSIO
Sosiaalitoimisto sijaitsee Utsjoen terveyskeskuksen yhteydessä. Sosiaalitoimistosta saat ohjausta ja neuvontaa sosiaalityön palveluista.
Seitatie 1 99980 UTSJOKI
Vanhalla alakoululla on ohjattuja liikuntaryhmiä, liikuntasalin lainausta ja kirpputori Syke. Vanha alakoulu on valkoinen näyttävä 2-kerroksinen rakennus. Rakennuksessa on portaita ja se ei ole siten täysin esteetön. Kirpputori Sykkeelle pääsy on esteetön, mutta liikuntasalin puolelle ei ole esteetöntä kulkua.
Sodankyläntie 16 98500 PELKOSENNIEMI
Toimintakeskus tarjoaa viriketoimintaa erityistä tukea tarvitseville.
Aktiviteetit ja toimintamuodot
Alkkulanraitti 1 95600 YLITORNIO
Voit täyttää PDF-hakemuksen joko sähköisesti tai tulostamalla ja täyttämällä sen käsin.
Hakemus ja mahdolliset liitteet palautetaan postitse, postiosoitteet ovat lomakkeella.
Vammaisille henkilöille, ikääntyneille ja muille sosiaalihuollon palveluiden käyttäjille järjestetään päivätoimintaa, joka tukee itsenäistä selviytymistä, edistää ihmissuhteita ja tarjoaa mielekästä tekemistä. Päivätoiminnassa voidaan esimerkiksi pelata pelejä, kuunnella musiikkia, tanssia tai harrastaa muuta liikuntaa, ulkoilla ja keskustella ohjatusti tai vapaamuotoisesti.
Päivätoimintaa on järjestettävä mahdollisuuksien mukaan siten, että henkilö voi osallistua toimintaan viitenä päivänä viikossa tai tätä harvemmin, jos hän kykenee osallistumaan työtoimintaan osa-aikaisesti tai siihen on muu hänestä johtuva syy, esimerkiksi terveydellinen syy.
Vammaisten päivätoiminta on maksutonta.
Sosiaalihuoltolaki
Laki vammaisuuden perusteella järjestettävistä palveluista ja tukitoimista
Laki kehitysvammaisten erityishuollosta
Täsmennyksiä päätöksiä tekevän vaativan moniammatillisen tuen asiantuntijaryhmän toimintaan
17.6.2024
17.6.2024
Päätös nopeuttaa erityishuoltoa hakevien vammaispalvelujen asiakkaiden hakemusten käsittelyä.
Lapin aluehallitus on hyväksynyt täsmennyksiä päätöksiä tekevän vaativan moniammatillisen tuen asiantuntijaryhmän toimintaan. Jatkossa asiantuntijaryhmä päättää ainoastaan tahdosta riippumattomasta erityishuollosta.
Vammaisten palvelujen vastuuyksikköjohtajat pohjoiselta, itäiseltä, kaakkoiselta ja lounaiselta palvelualueelta päättävät erityishuollon antamisesta ja lopettamisesta.
Päätös selkeyttää moniammatillisen tuen asiantuntijatyöryhmän tehtävää sekä nopeuttaa erityishuoltoa hakevien vammaispalvelujen asiakkaiden hakemusten käsittelyä.
Lapin hyvinvointialueen päätöksiä tekevän vaativan moniammatillisen tuen asiantuntijaryhmään kuuluvat:
Päätös nopeuttaa erityishuoltoa hakevien vammaispalvelujen asiakkaiden hakemusten käsittelyä.
Kaakkoisen Lapin palvelualueen vammaispalvelujen ohjaus- ja neuvontapuhelin otetaan käyttöön 3.6.2024 alkaen
29.5.2024
29.5.2024
Numerosta saat yleistä neuvontaa vammaispalveluihin liittyvissä asioissa.
Kaakkoisen Lapin palvelualueen vammaispalvelujen ohjaus- ja neuvontapuhelin auttaa Posion, Ranuan ja Rovaniemen asukkaita 3.6.2024 alkaen numerossa 046 9236 604 maanantaista perjantaihin klo 10–14.
Ohjaus- ja neuvontapuhelimesta saat yleistä neuvontaa vammaispalveluihin liittyvissä asioissa vammaispalveluiden työntekijältä.
Jos sinulla on jo asiakkuus, asiasi koskee sinulle myönnettyä palvelua tai sinulle on nimetty työntekijä vammaispalveluista, ota suoraan yhteyttä omaan työntekijääsi.
Numerosta saat yleistä neuvontaa vammaispalveluihin liittyvissä asioissa.
Hyvinvointialue käynnistää markkinavuoropuhelun kuntouttavan työtoiminnan, sosiaalisen kuntoutuksen ja sosiaalihuoltolain mukaisen vammaisten henkilöiden työtoiminnan kilpailutuksesta
14.5.2024
14.5.2024
Ilmoittaudu mukaan markkinavuoropuheluun 20.5.2024 mennessä.
Lapin hyvinvointialue käynnistää markkinavuoropuhelun osana kuntouttavan työtoiminnan, sosiaalisen kuntoutuksen ja sosiaalihuoltolain mukaisen vammaisten henkilöiden työtoiminnan kilpailutusta. Hankittavia palveluita järjestetään ja tuotetaan noudattaen kyseisenä ajankohtana voimassa olevaa lainsäädäntöä. Hankinta kattaa koko hyvinvointialueen kunnat.
Kuntouttavaa työtoimintaa voivat tuottaa kunta, valtio, säätiö, yhdistys tai uskonnollinen yhteisö. Kokonaisuudessa olevan kuntouttavan työtoiminnan palvelua ei voida hankkia yrityksiltä.
Järjestämme markkinavuoropuhelun, jonka tarkoituksena on antaa tietoa tulevasta hankinnasta sekä kuulla hankinnasta kiinnostuneita potentiaalisia tarjoajia. Hankinnan jakamista osiin koskeva päätös sekä hankinnan osien tarkempi määrittely hankintailmoituksessa ovat vielä hankintayksikön arvioitavana.
Vuoropuhelu on keskiviikkona 5.6.2024 klo 12–14 Microsoft Teams-etäyhteydellä. Tilaisuudessa keskustellaan tulevasta hankinnasta ja alustavasta palvelukuvauksesta osallistujien kanssa. Tavoitteena on saada potentiaalisten tarjoajien, yritysten ja muiden toimijoiden näkemyksiä ja ideoita suunnitteilla olevaan hankintaan. Pyydämme halukkaita tarjoajia osallistumaan vuoropuheluun. Ilmoittaudu markkinavuoropuheluun 20.5.2024 mennessä ilmoittautumislomakkeella.
Hyvinvointialue lähettää tilaisuuteen ilmoittautuneille kutsun tilaisuuteen 22.5.2024. Samalla toimitamme osallistujille alustavan palvelukuvauksen. Osallistujat voivat esittää alustavaa palvelukuvausta sekä hankintaa yleisemmin koskevia kysymyksiä etukäteen. Kysymykset tulee toimittaa 31.5.2024 klo 12 mennessä sähköpostitse tuija.kuusijarvi@lapha.fi.
Kutsu markkinavuoropuheluun on julkaistu kokonaisuudessaan Hilmassa.
Ilmoittaudu mukaan markkinavuoropuheluun 20.5.2024 mennessä.