Navigation Menu

Miksi meille töihin?

Miksi meille töihin pääsisältö

Miksi kannattaa tulla huippuhommiin Lapin hyvinvointialueelle?

Meillä on monipuoliset työmahdollisuudet, tilaa harrastaa ja rauhallinen elämänrytmi lähellä luontoa.

Olemme investoineet nykyaikaiseen kuumaan sairaalaan ja moderniin teknologiaan. Painotamme tiedolla johtamista ja viestintää. Meillä vuorovaikutus on mutkatonta niin henkilöstön kuin asiakkaiden kesken.

Lappilaisten hyvinvoinnin ja terveyden tukeminen sekä ennaltaehkäisevä työ ovat kärkitavoitteitamme. Pyrimme siihen, että meillä ihmiset ja palvelut kohtaavat oikeissa paikoissa oikeaan aikaan. Monipuoliset kumppanuudet takaavat hyvinvoinnin ja turvallisuuden myös tulevaisuudessa.

Nested Applications

Henkilöstöedut noston kuva

Poro ja nainen laskettelusukset kädessä talvisessa maisemassa

Miksi meille henkilöstöedut nosto

Henkilöstöetumme


Henkilöstöeduilla pyrimme tukemaan henkilöstömme hyvinvointia ja työkykyä. Etuja henkilöstöllemme ovat mm. Smartum-etuuskortti, kannustuspalkinto Kiehinen, merkkipäivämuistamiset, henkilöstölle vuokrattavat lomamajat sekä tyky-toiminta.

Nested Applications

Lääkäriksi noston kuva

Lääkäri ja sairaanhoitaja kahvitauolla sohvalla istuen

Miksi meille töihin nosto Lääkäriksi

Lääkäriksi Lapin hyvinvointialueelle


Lääkärin työnkuva on Lapissa usein monipuolisempi kuin etelässä. Koulutusmahdollisuudet ovat hyvät ja vuorovaikutus kollegoiden ja asiakkaiden kanssa mutkatonta. Täällä luonto on lähellä ja harrastusmahdollisuuksia on vaikka muille jakaa. Työn ja vapaa-ajan tasapainottaminen onkin helppoa eikä liikenneruuhkissakaan kulu aikaa.

Nested Applications

Suun terveydenhuollon noston kuva


 

Miksi meille Suun terveydenhuollon nosto

Työ suun terveydenhuollossa


Lapissa on kaksi modernia sairaalaa, joissa molemmissa on suusairauksien poliklinikka. Perustasolla tarjoamme erikoishammaslääkärin palveluja konsultoitavissa kirurgiassa, oikomishoidossa, parodontologiassa ja endodonttiassa. Meillä on nykyaikaiset välineet ja laitteet, ja kaikissa toimipisteistämme on viihtyisää ja toimivaa työskennellä.