Navigointivalikko

Osaamisen kehittäminen

Osaamisen kehittäminen

Lapin hyvinvointialueen henkilöstön täydennyskoulutukset

Lapin hyvinvointialue kannustaa henkilöstöään kehittämään osaamistaan ja osallistumaan yhteisiin koulutuksiin ja verkko-opintoihin.

Hyvinvointialueen tulee seurata sen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön, mukaan lukien sen yksityisen palveluntuottajan palveluksessa olevan henkilöstön, jolta hyvinvointialue hankkii palveluja, ammatillista kehittymistä ja huolehtia siitä, että henkilöstö osallistuu riittävästi oman alansa täydennyskoulutukseen.

Mikäli työskentelet sosiaali- ja terveydenhuollon laissa tarkoitetuissa tehtävissä, sinulla on oikeus täydennyskoulutukseen osallistumiseen. Lapin pelastuslaitoksen koulutussuunnittelu ja toteutus tapahtuu sekä Pelastusopiston että Lapin pelastuslaitoksen opetussuunnitelmien mukaisesti.

Meidän osaamisen tiimimme

Osaamisen tiimin tavoitteena on tukea toimialoja osaamisen kehittämisessä ja johtamisessa. Suunnittelemme ja toteutamme täydennyskoulutusta sekä omana että tilauskoulutuksena. Alueelliset koulutukset on suunnattu alueen sosiaali- ja terveyspalveluiden henkilöstölle, mukaan lukien alan yksityiset palvelutuottajat. 

Tulevat koulutukset ohjelmineen ja ilmoittautumislomakkeineen löytyvät sivulta Tapahtumat ja koulutukset

Yhteydenotot Osaamisen tiimiin: koulutus@lapha.fi