Navigointivalikko

Henkilöstöedut

Henkilöstöedut

Lapin hyvinvointialueen henkilöstöedut

Lapin hyvinvointialueella on käytössä Smartum-henkilöstöetuuskortti, jota voi käyttää liikunta-, hieronta- tai kulttuuripalvelujen ostamiseen. Edun arvo on 150 euroa yli kuusi kuukautta hyvinvointialueen palveluksessa työskenteleville.

Lisäksi hyvinvointialueella on käytössä kannustava palkkio Kiehinen, joka voidaan myöntää hyvistä työsuorituksista tai kehitystyöstä. Henkilökohtainen palkkioraha on suuruudeltaan 50 euroa.

Lapin hyvinvointialueella on vuokrattavissa henkilökunnan käyttöön lomamajoja eri puolilla Lappia edullisella henkilökuntahinnalla.

Henkilöstön ikämerkkipäivinä huomioidaan 50-, 60- ja 70-vuotispäivät, jotka ovat palkallisia vapaapäiviä.

Lisäksi työntekijä voi valita syntymäpäivälahjakseen noin 100 euron arvoisen lahjan tai ylimääräisen palkallisen vapaapäivän. 

Myös pitkistä yhdenjaksoisista työurista palkitaan vapaapäivillä. 30 vuoden mittaisesta työurasta palkallisia vapaapäiviä saa kaksi, 35 ja 40 vuoden mittaisesta työurasta kolme.
 
Eläkkeelle jäämistä juhlistetaan työnantajan tarjoamilla kakkukahveilla. Lisäksi eläkkeelle siirtyvä voi valita noin 100 euron arvoisen lahjan tai ylimääräisen palkallisen vapaapäivän.
 
Työpäivälle sattuva oma vihkiäispäivä tai parisuhteen rekisteröimispäivä on palkallinen vapaapäivä.

Lapin hyvinvointialue tukee myös työkykyä ylläpitävää toimintaa 25 eurolla henkilöä kohti vuodessa.