Kehity osaajana

Kehity osaajana kuva


 

Kehity osaajaksi

Tule oppimaan meille!

Toimimme oppimisympäristönä muun muassa terveys- ja sosiaalialan, lääketieteen ja pelastusalan opiskelijoiden harjoitteluissa ja työssäoppimisessa. Voit löytää myös mielenkiintoisia paikkoja hallinto- ja tukipalveluissa sekä kehittämis- ja strategiapalveluissa.

Tarjoamme myös työelämälähtöisiä opinnäyte-/tutkimustyöaiheita opiskelijoille sekä tutkijoille. Meiltä löydät myös mahdollisuuksia TET-harjoitteluun ja oppisopimusopiskeluun. Huolehdimme myös henkilöstömme osaamisen kehittämisestä ja täydennyskoulutuksesta.

Miksi hyvinvointialueelle Lappiin?

Olemme sitoutuneet terveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistämiseen, joten sinulla on mahdollisuus oppia ja kehittää taitojasi työskentelemällä alan asiantuntijoiden kanssa. Saat myönteisen oppimiskokemuksen samalla kun teet merkityksellistä työtä ihmisten auttamiseksi. 

Lapin hyvinvointialue on ainutlaatuinen paikka verkostoitua ja luoda suhteita, jotka voivat auttaa sinua tulevaisuuden urasuunnitelmissa. Meillä työskentelee lähes 8 000 ammattilaista ja palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita.

Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta.
 

Tietoa opiskelijoille

Harjoittelussa korostuu opiskelijan oma aktiivisuus ja vastuullisuus. Opiskelu tapahtuu yksiköissä moniammatillisissa työympäristöissä. Opiskelijoita sitovat henkilökunnan tapaan salassapito- ja vaitiolovelvollisuus. Opiskelijoilla tulee olla myös tartuntatautilain mukainen rokotesuoja.

Työntekijöiden rokotesuoja Lapin hyvinvointialueella

Raskaana olevien työntekijöiden toimintaohje Lapin hyvinvointialueella

kehity osaajaksi oikopolku

Opiskelijapalaute

Opiskelija, anna meille palautetta!

Meille on tärkeää tarjota opiskelijoille korkeatasoista opetusta ja ohjausta. Opiskelijoilta saatava palaute on avainasemassa niiden laadun seuraamiseksi ja kehittämiseksi.  Annathan siis palautetta opiskelijapalautekyselyn kautta harjoittelusi lopussa. Tämä on tärkeä osa oppimisprosessiasi ja auttaa meitä varmistamaan, että harjoittelusi on mahdollisimman antoisa.

QR-koodi opiskelijoiden palautekyselyynOnnistuneen harjoittelun varmistamiseksi toivomme, että valmistaudut huolellisesti tulevaan harjoitteluun. Tutustu tarkasti tulevaan harjoittelupaikkaasi, mieti harjoittelujaksosi tavoitteita ja kertaa aiheeseen liittyvät teoriaopintosi. Näin varmistamme yhdessä, että harjoittelujaksostasi tulee sekä opettavainen että palkitseva kokemus.

Palautelomakkeen pääset täyttämään QR-koodin tai alla olevan linkin kautta.

CLES-opiskelijapalaute Lapin hyvinvointialue

CLES-opiskelijapalaute Mehiläinen Länsi-Pohja