Työ suun terveydenhuollossa

Meille töihin suun terveydenhuollon esittely

Suun terveydenhuollon ammattilaiseksi

Haluaisitko elää, työskennellä ja kasvattaa pesuettasi turvallisessa, rauhallisessa ja kiireettömässä ympäristössä välittömien, mukavien ihmisten keskellä? Paikassa, jossa henkeäsalpaava luonto on lähellä kaikkialla tarjoten uskomattoman monipuoliset harrastusmahdollisuudet? Paikassa, jossa kesän kaunis yötön yö antaa energiaa ja talven revontulet ihastuttavat väriloistollaan? Jos vastauksesi on kyllä, sinun kannattaa ehdottomasti tulla Lappiin suun terveydenhuollon ammattilaiseksi!

Lapin hyvinvointialueen suun terveydenhuolto järjestetään terveyspalveluiden toimialalla sairauksien ehkäisyn ja hoidon vastuualueella.

Meillä on 25 suun terveydenhuollon toimipistettä, joista viisi on ulkoistetun toiminnan yksiköitä. Omassa perusterveydenhuollossamme meillä työskentelee noin 150 suun terveydenhuollon ammattilaista.

Vuoden 2023 alusta perustetun organisaation rakentaminen on vielä kesken. Toimintaa tulee johtamaan suun terveydenhuollon johtava hoitaja, johtava hammaslääkäri sekä tulevat kolme alueellista ylihammaslääkäriä ja palvelupäällikköä. Uusilla työntekijöillä onkin mainio mahdollisuus tulla mukaan kehittämään uuden organisaation toimintaa, työskentelytapoja ja kulttuuria!
 

Miksi juuri meille kannattaa tulla töihin?

 

  • Lapissa on kaksi modernia sairaalaa, Lapin keskussairaala ja Länsi-pohjan keskussairaala, joissa molemmissa on suusairauksien poliklinikka
  • Perustasolla tarjoamme erikoishammaslääkärin palveluja konsultoitavissa kirurgiassa, oikomishoidossa, parodontologiassa ja endodonttiassa
  • Meillä on nykyaikaiset välineet ja laitteet, ja kaikissa toimipisteistämme on viihtyisää ja toimivaa työskennellä
  • Tuemme työntekijöidemme kouluttautumista ja erikoistumista
  • Meillä on mukavat, auttavaiset työkaverit ja tyytyväiset asiakkaat
  • Meillä on mahdollisuus työskennellä saamen kielellä saamelaisten kotiseutualueella
  • Välitön pohjoinen elämänmeno mahdollistaa saumattoman työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan yhdistämisen


 

Suun terveydenhuollon avoimet työpaikat

Suun terveydenhuollon avoimet työpaikat