Navigation Menu

Sosiaalityöntekijänä Tervolassa

Sosiaalityöntekijänä TervolassaLapissa taivas on korkeammalla

 

Olen syntyjäni Lapista, Kittilästä. Nykyisin asun Rovaniemellä. Minua kiinnosti aikanaan maaseutumainen kunta, ja tulin siksi töihin Tervolaan. 

Olen tykännyt tehdä työtäni täällä, vaikka välillä haasteita riittääkin. Hyvinvointialueella pääsen osallistumaan työni kehittämiseen aiempaa paremmin. Työkaverit, kollegat ja esimiehet ovat ammattilaisia. Heidän kanssaan on hyvä tehdä työtä yhdessä.

Meillä on laajat verkostot, ja työntekijöiden kanssa on helppo olla yhteydessä. Työtä voidaan tehdä monipuolisesti eri yhteistyötahojen kanssa, koska eri alan ammattilaiset ovat helposti tavoitettavissa

 

Tilaa olla, elää ja hengittää


Lappi on todella hieno paikka asua. Täällä on taivaskin korkeammalla. On tilaa olla, elää ja hengittää puhdasta ilmaa.

Vapaa-aikanani lenkkeilen, hiihdän ja liikun luonnossa. Harrastan luontokuvausta, puutöitä, eräretkeilyä ja kalastusta. Myös lukeminen on mielenkiintoinen harrastus, ja kesäisin kullankaivuu.

Lappi on laaja, hieno alue, ja se antaa asujilleen paljon. On puhdas luonto ja monipuoliset harrastus- ja liikuntamahdollisuudet. Lisäksi on luonnonantimet; marjat, sienet ja muuta.

Eri vuodenajat ja luonnon vaihtelut ovat suuria elämyksiä nähdä ja kokea: kevään aurinkoiset kimaltavat hanget, kesän valoisat yöt, ruskan monivivahteinen väriloisto ja revontulten mystinen leiskunta. Talvisin luonto kimmeltää kauniissa lumihunnussa. Huurteen kuorruttamat puut ovat kuin tauluja, kun niitä katselee ja ihailee.

 

Esa Jääskö, sosiaalityöntekijä, Tervola